Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015
Το τουριστικό γραφείο NATSIS TRAVEL διοργανώνει για τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου και της Τ.Δ. Ακαρνανίας/Δ.Ε.Α.,  διήμερη εκδρομή σε: Αρχαία Ολυμπία - Βυτίνα - Τρίπολη - Ναύπλιο την  10 και 11 Οκτωβρίου 2015.

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
Σάββατο 10-10-2015: Ώρα 06.45' αναχώρηση από το Αστυνομικό Μέγαρο, με πρώτη στάση την Αρχαία Ολυμπία. Ξενάγηση στο μουσείο - αρχαιολογικό χώρο με επίσημο ξεναγό. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βυτίνα - Λεβίδι - Τρίπολη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το απόγευμα στην πόλη της Τρίπολης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ARKADIA HOTEL στο κέντρο της πόλης - ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ δείπνο και προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα της περιοχής.
Κυριακή 11-10-2015: Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Ναυπλίου. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για το Αγρίνιο με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 65
Περιλαμβάνονται η μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, διαμονή στο ξενοδοχείο με πρωινό.  
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στον ΤΣΟΥΝΗ Δημήτριο: 6947325390 ή απ’ ευθείας στο Τουριστικό Γραφείο

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015
 Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 σε ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι-Α.Τ.Ε.Ι της Χώρας παιδιών των Αστυνομικών.
   Στην τελετή παρευρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ.Κοσμάς, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.κ Καζαντζής Νικόλαος, Καλαμπαλίκης Ανδρέας, Μελιάδης Γεώργιος, Γρίβας Ευθύμιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ κ. Ματσούκας Ιωάννης, ο Α/Δ κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος , οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών έδρας και περιφερειακών τμημάτων , ο πρόεδρος του συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. Τσούνης Δημήτριος και ο πρόεδρος της τοπικής Διοίκησης Ακαρνανία ΔΕΑ κ. Κώστας Νικόλαος. 





Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Ραυτογιάννης Δημήτριος ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση, ευχήθηκε στους επιτυχόντες καλή πρόοδο και τόνισε ότι η μεγαλύτερη επένδυση της οικογένειας είναι η παιδεία που θα δώσει στα παιδιά της. ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε και αυτός καλή πρόοδο στους νέους φοιτητές και τους προέτρεψε να αποφύγουν τους πειρασμούς που θα αντιμετωπ΄σουν στη νέα τους ζωή, και να έχουν πάντα στη ψυχή τους το Χριστό.Ο Αστυνομικός Διευθυντής ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά. Ακολούθησε η βράβευση των νέων φοιτητών - φοιτητριών με τιμητικό έπαινο και χρηματικό ποσό.
















 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αγρινίου Σωμάτων Ασφαλείας εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά. Στους γονείς θερμά συγχαρητήρια κουράγιο και δύναμη ώστε να είναι πάντα συμπαραστάτες των παιδιών τους. Τέλος συγχαίρει το Δ.Σ και τον πρόεδρο της Ε.Α.Υ Ακαρνανίας για την ωραία και αξιέπαινη εκδήλωση. Μπράβο παιδιά μας κάνατε υπερήφανους!.





















Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα