Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014
 - Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα αίτηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, οδός Ακαδημίας 68, Τ.Κ. 10678 Αθήνα, προκειμένου να υπάρξει άρση της παραγραφής η οποία ξεκινά την 1-8-2014 (ασφαλέστερη εκδοχή), για τη διεκδίκηση των αναδρομικών ποσών από το έτος 2012 έως σήμερα, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που εκδόθηκε πρόσφατα.

 - Η αίτηση αφού συμπληρωθεί πρέπει να θεωρηθεί, για το γνήσιο της υπογραφής του/της αιτούντα/σης και να αποσταλεί με courier ή συστημένη επιστολή στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

 - Για να λάβουμε αριθμό πρωτοκόλλου πριν την 1-8-2014 μπορούμε να κάνουμε τα εξής:
α. Να στείλουμε την αίτηση με courier με την υποχρέωση παραλαβής πρωτοκόλλου.
β. Να στείλουμε την αίτηση με το ταχυδρομείο και μετά από μερικές μέρες να τηλεφωνήσουμε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στο τηλέφωνο 213-2121703 (τμήμα πρωτοκόλλου και παραλαβής δικογράφων) για να μας δοθεί ο αριθμός πρωτοκόλλου.

 - Μαζί με την απόδειξη να κρατήσουμε και φωτοαντίγραφο της αίτησής μας.
Υποδείγματα αιτήσεων – ενημερωτικού σημειώματος θα βρείτε στα γραφεία του Συνδέσμου μας.

 - Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή τον πρόεδρο κ. Δημήτριο ΤΣΟΥΝΗ στο τηλέφωνο 6947325390.
 



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα