Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 19 Απριλίου 2014
Με απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου της ΕΛ-ΑΣ τοποθετείται Περιφερειακός Δ/ντής Ασφαλείας Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη, ο νεοπροαχθείς ταξίαρχος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας μέχρι πρότινος Αστυνομικός Δ/ντής της Α. Δ. Ακαρνανίας.

Καθήκοντα Αστυνομικού Δ/ντή Τάξης στην Α. Δ. Ακαρνανίας αναλαμβάνει ο επίσης νεοπροαχθείς Αστυνομικός Δ/ντής κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Ιωάννης.
 

Μέσα σε ένα έντονο συγκινησιακά κλίμα στην κατάμεστη αίθουσα τελετών της Α. Δ. Ακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε την 14/4/2014 τελετή παράδοσης-ανάληψης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, ύστερα από πρόσκληση του απερχόμενου Αστυνομικού Δ/ντή παρέστη σύσσωμο στην εκδήλωση.

Ο απερχόμενος Δ/ντής Ταξίαρχος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ευχαρίστησε  τους συνεργάτες του για την συμβολή τους στο έργο του και όλους τους Αστυνομικούς για το δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελούν μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που περνά ο τόπος και ευχήθηκε σε όλου να τους χαρίζει ο θεός υγεία και δύναμη.

Ο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ εξήρε την προσφορά των αποστράτων Αστυνομικών και τόνισε μεταξύ άλλων:
«Οι απόστρατοι είναι οι δάσκαλοι μας οι οποίοι μας έμαθαν τα πρώτα βήματα στην Αστυνομία και τους οφείλουμε πολλά. Καμία κοινωνική ομάδα και κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να ξεχνά το παρελθόν του. Άνθρωποι και κοινωνίες που ξεχνούν το παρελθόν τους είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.»


Ανταπαντώντας ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ. ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτριος ευχήθηκε στους νεοπροαχθέντες Αξιωματικούς, επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τόνισε δε ότι δεν είναι τυχαίο ότι το Διοικητικό Συμβούλιο παρίσταται σύσσωμο στην τελετή. Αυτό οφείλεται στους δυο καθόλα άξιους Αξιωματικούς που σέβονται και τιμούν το αξίωμα που η ελληνική πολιτεία τους ανέθεσε.
 

Ο νέος Αστυνομικός Δ/ντής κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Ιωάννης ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για την προσφορά του στον Ακαρνανικό λαό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσου Αποστράτων Αγρινίου, εύχεται εκτός των προαναφερομένων στους νεοπροαχθέντες Αξιωματικούς της Α. Δ. Ακαρνανίας Ταξίαρχο κ. ΤΣΟΛΚΑ Φώτιο – Βοηθό περιφερειακού Αστυν. Δ/ντή Δυτικής Ελλάδος, Αστυν. Υποδ/ντή ΣΑΡΑΤΣΗ Βασίλειο, Αστυν. Υποδ/ντη ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ Δημήτριο και Αστυν. Υποδ/ντή ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Κων/νο, συγχαρητήρια για τις προαγωγές τους και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν. Στους δε αποστρατευθέντες Αξιωματικούς να τους χαρίζει ο θεός υγεία και μακροημέρευση.
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα