Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014
Το τουριστικό γραφείο NATSIS TRAVEL (οδός Σαλάκου 2 στο Αγρίνιο) διοργανώνει για τα μέλη μας 4ήμερη εκδρομή σε ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΣΚΟΠΙΑ από 03-07-2014 έως και 06-07-2014. Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

1η ημέρα, Πέμπτη: Αναχώρηση ώρα 06.00 από το Μέγαρο της Α.Δ. Ακαρνανίας για σύνορα Ευζώνων. Διερχόμενοι περιφερειακά από την πρωτεύουσα των Σκοπίων φτάνουμε στα σύνορα με την Σερβία. Διέλευση συνόρων, άφιξη στο Βελιγράδι. Διαμονή σε ξενοδοχείο ☆☆☆☆ (Queen’s Astoria Design ή Prag Hotel).


 

2η ημέρα, Παρασκευή: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολούθως ξενάγηση στο Βελιγράδι που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Θα επισκεφτούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον πύργο Nebosja  που ήταν φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, την παλιά πόλη με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο, το Ναό του Αγίου Σάββα (Μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα για να επισκεφθούμε τα εμπορικά κέντρα και την αγορά της πόλης. Προαιρετική διασκέδαση στη Σκαδάρλια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική.

 

3η ημέρα, Σάββατο : Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη Νόβισαντ, όπου θα δούμε το επιβλητικό κάστρο, το Δημαρχείο και θα γνωρίσουμε την κομψή πρωτεύουσα της επαρχίας Βοϊβοντίνα. Ξενάγηση και επιστροφή το απόγευμα στο Βελιγράδι.

 

4η ημέρα, Κυριακή: Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των Σκοπίων. Σύντομη γνωριμία με την πόλη και αναχώρηση για σύνορα Ευζώνων με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο Αγρίνιο αργά το βράδυ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 180€
  • Απαιτείται ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.
  • ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: κλιματιζόμενο πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχείο 4☆, ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο), ξεναγήσεις, ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Στο πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν μικρές τροποποιήσεις.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μέχρι 18-06-2014 με προκαταβολή του μισού ποσού κατ’ άτομο, στους:
α)  Πρόεδρο ΤΣΟΥΝΗ Δημήτριο: 6947325390
β)  Αντιπρόεδρο ΑΥΔΗ Χρήστο: 6975739658
γ) Μέλος ΚΟΛΟΚΩΤΣΙΟ Δημήτριο: 6979632595

ΕΚ ΤΟΥ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα