Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

    Από τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου έλαβε δυο ευχαριστήριες επιστολές για κατάθεση χρηματικών ποσών στη μνήμη των συναδέλφων και μελών του, Γεωργίου ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ και Στυλιανού ΚΟΚΚΙΝΟΥ που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας.
 
    Ο Σύνδεσμός μας ανταποδίδει τις ευχαριστίες, αναγνωρίζοντας το σημαντικό και ανεκτίμητο  έργο που προσφέρει στην περιοχή του Αγρινίου το κέντρο ημερήσιας φροντίδας του εθελοντικού αυτού Οργανισμού.
 
    Όλοι εμείς που υπηρετήσαμε στα Σώματα Ασφαλείας από διάφορες θέσεις και προσφέραμε αληθινά στην Ελληνική κοινωνία, μας έφερε δυστυχώς η μοίρα να δούμε και την αθέατη πλευρά του προβλήματος, πίσω από την κλειστή πόρτα. Πόσες φορές άραγε δεν μπήκαμε νομότυπα, ως Αστυνομικοί ή συνδράμοντας κοινωνικούς λειτουργούς σε σπίτια, που δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν θύμιζαν. Είμαστε οι άνθρωποι που γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει εγκαταλελειμμένο, κακοποιημένο παιδί. Παιδί που ζει σε οικογένεια με ενδοοικογενειακή βία, παιδί που εγκαταλείπει το σχολείο, παιδί που στις σημερινές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, που διέρχεται η χώρα μας, ζει χωρίς ηλεκτρικό, θέρμανση και υποσιτιζόμενο.
 
    Κατανοούμε πλήρως το μεγάλο έργο και την προσφορά του Οργανισμού σε Πανελλήνια κλίμακα. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους τους εθελοντές συνανθρώπους μας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κυρίως στα παιδιά αυτά, ώστε να υπάρχει πάντα ένα δίκτυ προστασίας, ένα βάλσαμο στις αθώες ψυχές και να είναι βέβαιοι ότι η κοινωνία μας θα γίνει σίγουρα καλύτερη.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Τσούνης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα