Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015
                                               ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ
                                                      Όλοι μαζί για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

      Αυτό ήταν το μήνυμα του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξ/κών Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την 20 και 21 Ιουνίου 2015 στην πόλη της Λάρισας.
      Η μεγάλη συμμετοχή των συνέδρων από όλη τη χώρα αποδεικνύει ότι το κίνημα των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας έχει υψηλούς και ρεαλιστικούς στόχους.
      Το Συνέδριο ήταν καταστατικό και αποφασίστηκε η νέα ονομασία της Ομοσπονδίας σε "Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας".




       Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κατά το διοικητικό απολογισμό μεταξύ των άλλων επισήμανε : Τις προσπάθειες για ανύψωση του κύρους της Ομοσπονδίας, την επανέκδοση της εφημερίδας "ΦΩΝΗ", την κράτηση της συνδρομής των μελών από το ΤΕΑΠΑΣΑ, τη δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α) στην οδό Μεσογείων (Σχολή τέως Χωρ/κής), τη νέα ταυτότητα των μελών η οποία θα είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.Απηύθυνε κάλεσμα στους Συνδέσμους και Ενώσεις που δεν είναι μέλη της Ομοσπονδίας να ενταχθούν σε αυτή και εκτιμάται ότι μετά και την τροποποίηση του καταστατικού θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση.      Το Σύλλογο Αγρινίου εκπροσώπησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και μεταξύ των άλλων προτάσεών μας ήταν η τροποποίηση άρθρων του καταστατικού, η βελτίωση της εφημερίδας "ΦΩΝΗ", η μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών λόγω μειώσεων των συντάξεων και μερισμάτων η οποία δυστυχώς δεν έγινε αποδεκτή από το Πανελλήνιο Συνέδριο, καθ' ότι πολλοί Σύλλογοι και Ενώσεις δήλωσαν οικονομική αδυναμία.
      Ο Σύνδεσμός μας ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας και ειδικότερα τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Διβάνη για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία. 
                                                                                                                        Δημήτριος Τσούνης




                                                                                                                 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα