Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015
Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.00 στην Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος) θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας, των ενώσεων εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικών των Ενόπλων  Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ο Σύνδεσμός μας αποφάσισε όπως συμμετάσχει ενεργά και καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των επιθυμούντων με μίσθωση λεωφορείου το οποίο θα αναχωρήσει από την έδρα μας ώρα 09.30 της 20-11-2015.
Συναδέλφισσα – Συνάδελφε, καλείσαι να στηρίξεις με τη συμμετοχή σου τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, εκφράζοντας την οργή, αγανάκτηση και αντίσταση στις απειλούμενες νέες περικοπές στους μισθούς και συντάξεις, τις απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόζονται αλλά και την απειλούμενη εξαθλίωσή μας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 18 Νοεμβρίου στον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                          Ο Πρόεδρος
  
                    Δημήτριος Τσούνης
          6947325390
                           Ο Γεν. Γραμματέας
  
                              Κων/νος Μέρδης
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα