Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016
Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 στη σπηλιά του σταυραετού των Αγράφων στο Σύχνικο Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις προς τιμήν του μεγάλου αυτού οπλαρχηγού. Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος. Στη συνέχεια έγινε η αναπαράσταση της σύλληψης του ήρωα Κατσαντώνη και του αδερφού του Γιώργου Χασιώτη καθώς και των φρικτών βασανιστηρίων τους από τον Αλή Πασά και το μαρτυρικό τους θάνατο. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και μουσική εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ευρυτανίας κ.Κώστας Κοντογιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι συλλόγων,φορέων και πλήθος κόσμου. Ο Σύνδεσμός μας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου του συλλόγου Απανταχού Κεφαλοβρυσιωτών κ. Βασίλη Κολοκώτσιο, παραβρέθηκε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτριο Τσούνη, τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Αυδή (και με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αγράφων Νομού Αιτ/νίας) και το μέλος του Δ.Σ κ. Δημήτριο Κολοκώτσιο, οι οποίοι και κατέθεσαν στεφάνια. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τη λαμπρή αυτή εκδήλωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα