Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
     Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποίησε εκδρομή στους Νομούς Ξάνθης και Καβάλας.
    Στο Νομό Ξάνθης μας υποδέχτηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Αποστράτων και Τ.Δ. Ξάνθης με επικεφαλής τους δραστήριους Προέδρους  τους Θεοφάνη Καραμπιμπέρη και Χρήστο Ιωαννίδη. Οι δύο Πρόεδροι συνεργαζόμενοι άψογα είχαν φροντίσει για όλα. Ανέλαβαν την ξενάγησή μας στην περιοχή. Επισκεφτήκαμε τη λίμνη Βιστωνίδα, το Πόρτο Λάγος και τα ιερά προσκυνήματα του Αγίου Νικολάου και της Παναγιάς Παντάνασσας, την παλιά πόλη της Ξάνθης και την οικία που γεννήθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις. Το βράδυ ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση σε κοσμική ταβέρνα της πόλης και ανταλλαγή αναμνηστικών.
    Το ωραίο μας ταξίδι συνεχίστηκε την επομένη με περιήγηση στο όμορφο νησί της Θάσου. Πραγματοποιήσαμε το γύρο του νησιού με ενδιάμεσες στάσεις και επισκεφθήκαμε  την Ιερά Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ όπου φυλάσσεται ήλος από τη σταύρωση του Ιησού Χριστού.
     Ακολούθως  επισκεφτήκαμε τη Νέα Καρβάλη Καβάλας όπου προσκυνήσαμε το σκήνωμα του Γρηγορίου του Θεολόγου που έφεραν οι συμπατριώτες μας από την περιοχή της Καππαδοκίας κατά τον ξεριζωμό τους από τις εστίες τους από τη Μικρά Ασία. Στην πόλη της Καβάλας και εδώ δύο καλοί φίλοι μας υποδέχτηκαν ο Ηλίας Κιοσσές Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας και ο Θέμης Ιωαννίδης Πρόεδρος της Τ.Δ. Καβάλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Είχαν φροντίσει και αυτοί για όλα, για τη διαμονή, τη διασκέδασή μας και την ξενάγησή μας. Επισκεφθήκαμε την παλιά πόλη της Καβάλας, το παλιό υδραγωγείο, το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων και τον αρχαιολογικό χώρο. Τον ιερό ναό της Αγίας Λυδίας  όπου βαπτίστηκε από τον Απόστολο Παύλο η πρώτη Ευρωπαία χριστιανή η Λυδία, το πηλοθεραπευτήριο  Κρηνίδων και τέλος την Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας στο Παγγαίο όρος.
     Ευχαριστούμε θερμά τα Προεδρία Αποστράτων και Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών των Νομών Ξάνθης και Καβάλας και τους αναμένουμε και εμείς να τους φιλοξενήσουμε.

Δημήτριος Τσούνης.








































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα