Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017
 

        Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας αποφάσισε την πραγματοποίηση μονοήμερης εκδρομής στα Μετέωρα και τα Τρίκαλα Θεσσαλίας το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

 Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως ακολούθως : 

      Ώρα 06:45 αναχώρηση από το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, στάση για καφέ στα Ιωάννινα. Κατάθεση στεφάνου στον τόπο θυσίας των πεσόντων Αστυνομικών στη θέση Τρυγώνα Καλαμπάκας, επίσκεψη στις Ι.Μ. Μετεώρων. Το μεσημέρι επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων, ανταλλαγή αναμνηστικών με τα μέλη του τοπικού Συνδέσμου Αποστράτων και προαιρετική συνδιασκέδαση. Την διοργάνωση αναλαμβάνει τουριστικό γραφείο του Αγρινίου, τα δε έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν με δαπάνες του συλλόγου και όλοι οι συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν με προσωπική τους ευθύνη. Κάθε μέλος δύναται να συνοδεύεται με ένα ακόμα μέλος της οικογενείας του. 
   
  Δηλώσεις συμμετοχής - πληροφορίες μέχρι 12/06/2017 στον Πρόεδρο του Συνδέσμου 

                                                                               στο τηλ : 6947325390







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα