Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018
      Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 να παρευρεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας στο Αγρίνιο οδός Κυριαζή, όπου θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός των 70 χρόνων λειτουργίας του Συλλόγου, η κοπή της Βασιλόπιτας και βραβεύσεις συναδέλφων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση ( β' επαναληπτική ) σύμφωνα με το αρθ. 20 του καταστατικού.
      Από εκπροσώπους του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ( ΠΟΑΣΑ ) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα ( οικονομικά, νομικά κ.λ.π.) και θα απαντηθούν σχετικά ερωτήματα.
      Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα