Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

      Στις 23/03/2018 στα πλαίσια της φιλικής συνάντησης των Τοπικών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στις πόλεις Αγρινίου και Θέρμου, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κύριος Ιωάννης Καραπατάκης, οι Πρόεδροι των Τ.Δ. Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας καθώς και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου.
      Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Τσούνης τους καλωσόρισε, τονίζοντας ότι για τους Απόστρατους η I.P.A. είναι η ένωση της καρδιάς μας, είναι η μοναδική Ένωση Αστυνομικών στην οποία συμμετέχουν ισότιμα εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικοί.
      Ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος αναφέρθηκε στις δράσεις της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο και προσκάλεσε τους Απόστρατους να εξακολουθήσουν να είναι ενεργά μέλη της Ένωσης και της κοινωνίας.
      Στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών προσφέρθηκε η εικόνα της προστάτιδος του Συλλόγου Αγίας Ειρήνης, με την ευχή να έχει υγεία και να διακονεί την Ένωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα