Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018



    Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, τίμησε με κατάνυξη και επισημότητα τον Προστάτη της Απόστολο Παύλο, τον Απόστολο των Εθνών.
      Για το σκοπό αυτό την παραμονή της εορτής 28 Ιουνίου 2018 τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Διαμαντέικα Αγρινίου.
      Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.κ. Γκρίζης Νικόλαος και Γρίβας Ευθύμιος, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων και πλήθος εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικών με τις οικογένειές τους. Το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος με πολυμελή αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ.
      Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της ωραίας αυτής εκδήλωσης και του χρόνου με υγεία.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα