Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018



   Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στις 07/09/2018 στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 83ης Δ.Ε.Θ. τα  εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.
     Κύρια αιτήματα ήταν ο εξοπλισμός και οι καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και η εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. για την επιστροφή των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2012.
     Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Πύργο και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Βουλευτές του Ν. Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν ομιλίες των συνδικαλιστικών εκπροσώπων. Οι ομιλητές ζήτησαν την πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του Σ.τ.Ε. , για την επαναφορά των αποδοχών στα επίπεδα του 2012 με την καταβολή των αναδρομικών ποσών, την ανάγκη χορήγησης εξοπλισμού και μέσων για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων 
Σωμάτων Ασφαλείας εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της κ. Χριστακόπουλος Ευάγγελος, οι Αντιπρόεδροί της κ.κ. Mπέττας Δημήτριος, Βοργιάς Κωνσταντίνος και ο Νομικός της Σύμβουλος κ. Καλογιαννάκης Νικήτας.
     Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου συμμετείχε με πολυμελή αντιπροσωπεία δίνοντας για άλλη μια φορά το δυναμικό παρών. 

     Το Δ.Σ. ευχαριστεί ολόψυχα τα μέλη που παρά την ηλικία τους συμμετείχαν στην κοπιώδη αυτή προσπάθεια και είμαστε σίγουροι ότι οι αγώνες αργά ή γρήγορα θα φέρουν και πάλι καρπούς και καμιά μάχη δεν είναι χαμένη.  

























      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα