Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018
     Με επίσημες εκδηλώσεις η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στις 19 και 20 Οκτωμβρίου 2018 γιόρτασε τον Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο και την <<Ημέρα της Αστυνομίας>>, που θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία.
      Την παραμονή της εορτής με πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας / Δ.Ε.Α. πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με πληθώρα συμμετεχόντων Αστυνομικών. Τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Ι.Ν. του Αγίου Αρτεμίου στον αύλιο χώρο του Αστυν. Μεγάρου Αγρινίου.
      Την επομένη στο Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε δοξολογία στην οποία παρευρέθηκαν βουλευτές, οι πολιτικές και οι στρατιωτικές Αρχές της περιοχής, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και πλήθος Αστυνομικών στην ενέργεια και αποστρατεία με τις οικογένειές τους.



      Την Ημερήσια διαταγή του κ. Αρχηγού της ΕΛ-ΑΣ Αντ/γου κ. Ανδρικόπουλου Αριστείδη ανέγνωσε ο Α/Υ κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.
      Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση σε κοσμική ταβέρνα της πόλης του Αγρινίου, όπου ο Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας Α/Δ' κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου ευχήθηκε υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία.
      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Σ.Α. Αγρινίου τίμησε σύσσωμο τις εορταστικές εκδηλώσεις. Εύχεται δε σε όλους τους Αστυνομικούς Χρόνια πολλά. Ο Μεγαλομάρτυς Άγιος Αρτέμιος να τους χαρίζει υγεία ψυχική και σωματική ώστε με αυταπάρνηση να υπηρετούν το Δημόσιο συμφέρον.
      Ο Σύνδεσμός μας για άλλη μια φορά εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων και εύχεται σε όλους Χρόνια πολλά και ευλογημένα.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα