Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η εταιρεία MINOAN LINES κατόπιν σχετικού αιτήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου για το έτος 2020 προσφέρει στα μέλη και τα μέλη των οικογενειών των μελών της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (εφόσον ταξιδεύουν μαζί με τα μέλη μας) έκπτωση 25% και για το έτος 2020 σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός από VIP Seats & Deck) που θα διακινηθούν στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο για το 2020. Η παραπάνω έκπτωση ισχύει επίσης για τη μεταφορά των Ι.Χ. και των μελών των οικογενειών σύζυγοι &. παιδιά) εφ’ όσον ταξιδεύουν με τον δικαιούχο της έκπτωσης.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να ισχύει η παραπάνω παροχή είναι:
Η επίδειξη της ταυτότητας των μελών της Ι.Ρ.Α. και επίδειξη του παρόντος εγγράφου στα παρακάτω σημεία έκδοσης εισιτηρίων.
Η κράτηση των θέσεων, η έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων να γίνει από τα παρακάτω κεντρικά/λιμενικά πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών όπου θα πρέπει να απευθυνθείτε έγκαιρα:

         Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου
            Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας
Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                                       Γενειατάκης Αντώνιος

 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα