Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 10 Μαΐου 2020
      Στο παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης ( κάτωθι Ι.Ν.Αγίου Αντωνίου Αγρινίου ) πραγματοποιήθηκε την 5η Μαϊου 2020 ο εορτασμός της Προστάτιδας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ της Μεγαλομάρτυρος.
      Παρότι ο φετινός εορτασμός δεν είχε την μεγαλοπρέπεια των προηγούμενων χρόνων, λόγω της επιδημίας που μαστίζει την ανθρωπότητα, την παραμονή της εορτής πραγματοποιήθηκε ανθοστολισμός της Ιερής εικόνας και ανήμερα της εορτής αρτοκλασία υπέρ υγείας των Αποστράτων.
      Οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας τιμούμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και απερίγραπτη αγάπη την Αγία Ειρήνη, διότι στα βάθη της ψυχής μας την αισθανόμαστε ακάματη προστάτιδα, σκέπη και οχύρωμα. Σ' αυτήν καταφεύγουμε και την ικετεύουμε εκ βάθος ψυχής να μας χαρίζει θεία στήριξη και τις μεσιτείες της για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ζωής και να επανέλθουμε στην κανονικότητα.
      Χρόνια πολλά, ειρήνη ψυχής, υγεία, αγάπη σε όλο τον κόσμο.
      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα