Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

     
       Σε μια αξιοσημείωτη πρωτοβουλία προέβη ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτ/νίας, καθώς προσέφεραν ένα αυτόματο απινιδωτή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.
      Σε μια λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 25/10/2022 στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε από την εκπαιδευτική ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. σεμινάριο Α' Βοηθειών, επίδειξη εφαρμογής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης του αυτόματου απινιδωτή.
      Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Τσούνης στο χαιρετισμό του δήλωσε :
      "Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου ιδρύθηκε το έτος 1948 και έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς. Καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του έχει να παρουσιάσει πλούσια κοινωνική προσφορά. Ενίσχυσε οικονομικά αναξιοπαθούντες συμπολίτες και μέλη του, συμμετείχε και συμμετέχει σε εθελοντικές αιμοδοσίες, προσέφερε σε διάφορους εράνους όπως υπέρ του Ερυθρού Σταυρού και της Αγάπης παλαιότερα, στην ανέγερση Ιερών Ναών, στο Σύλλογο ατόμων με νεοπλασία, στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Γηροκομείου Αγρινίου κ.α.
      Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων μας εντάσσεται και η σημερινή μας προσφορά με τη διάθεση ενός φορητού απινιδωτή για τις ανάγκες των εργαζομένων και των προσερχομένων στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.
      Ευχόμαστε αχρείαστος να είναι."


      Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε : 
      " Είναι πολύ σημαντική η σημερινή μέρα γιατί όταν προ ημερών κατα την "Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς" βρέθηκα στην παρουσίαση από την Εκπαιδευτική Ομάδα του Ε.Κ.Α.Β του αυτόματου απινιδωτή, είδα από κοντά το ενδιαφέρον των πολιτών και πόσο σημαντικό είναι για την κοινωνία μας να υπάρχουν μέσα που μπορούν να σώσουν ζωές. Η προσφορά του απινιδωτή είναι μια ακόμη κοινωνική δράση προσφοράς των φαρμακοποιών προς τους πολίτες. Προτεραιότητα όλων μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής."

      Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Γαλαζούλας ευχαρίστησε για την προσφορά του απινιδωτή και τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β για την παρουσίαση του σεμιναρίου.
      Την εκδήλωση παρακολούθησαν ε.ε. και ε.α. Αστυνομικοί και πραγματικά οι πολλές ερωτήσεις προς τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β φανερώνουν το μεγάλο ενδιάφερον τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.










ΦΩΤΟ https://www.agriniopress.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα