Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

     Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (15-03-2014) στο χωριό Δαφνιάς Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.
     Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, τον Δήμαρχο του Αγρινίου κ. Παύλο Μοσχολιό και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο κ. Ματσίκα Αθανάσιο.
     Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των προαναφερομένων οι βουλευτές κ. Καραγκούνης Κων/νος και Κουντουρά  Έλενα, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Γιώργος Παπαναστασίου, οι Αστυνομικοί Διευθυντές Αιτωλίας κ. Πιστιώλης Νικόλαος, Ακαρνανίας κ. Αποστολόπουλος Ανδρέας, Βοιωτίας κ. Λουλακούδης Περικλής, ο Αστυν. Διευθυντής κ. Τσόλκας Φώτιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ματσούκας Ιωάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μπόκας Χριστόφορος, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων της ΕΛ.ΑΣ. και πλήθος κόσμου.
     Το πρώτο στεφάνι και ένα λευκό τριαντάφυλλο κατέθεσε ο πρωτότοκος γιός του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, ο Χαράλαμπος και εκεί ήταν που ράγισαν οι καρδιές και των πιο σκληρών ανθρώπων και πολλά δάκρυα κύλησαν.
     Τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου, εκπροσώπησε ο Πρόεδρός του Δημήτριος Τσούνης και ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων Κωνσταντίνος Λιούπρας. Στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου κατέθεσε ο Πρόεδρος.
     Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος πλήρωσε με τη ζωή του, στα 37 του χρόνια για το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και ήταν το 122ο αστυνομικό θύμα εν ώρα υπηρεσίας, από την ενοποίηση των σωμάτων Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων. Τρία παιδιά έμειναν ορφανά και το ένα μάλιστα τότε (17-06-2013) ο Γεώργιος- Αυγουστίνος αγέννητο. Φτάνει πια!
    Τέλος ο Σύνδεσμος Αποστράτων ευχαριστεί το Δήμο Αγρινίου για την ομόφωνη απόφασή του να τιμήσει τον αδικοχαμένο Αρχιφύλακα με την κατασκευή της προτομής και να αναγνωρίσει με αυτό τον τρόπο την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού.




 


 



 






 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα