Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014
Κατά τις εργασίες του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας που πραγματοποιήθηκε 08-06-2013 στην πόλη της Πάτρας, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα το μέλος του Συνδέσμου μας: Σπυρίδων Βασ. ΖΕΛΙΟΣ, για την πολυετή προσφορά του στα διοικητικά του Συνδέσμου μας.

(Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υποστράτηγος ε.α. κ. Θεόφιλος Αθανασίου (δεξιά) με τον κ. Ζέλιο κατά την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας.)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, θέλοντας να τιμήσει τον κ. Ζέλιο για τον ίδιο σκοπό (20 χρόνια Πρόεδρος και 8 χρόνια στα λοιπά αξιώματα), με ομόφωνη απόφασή του πρότεινε στη Γενική Συνέλευση των μελών, την ανακήρυξή του ως Επιτίμου Προέδρου του.
 
Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 22-01-2014 στην κατάμεστη αίθουσα της λέσχης της Ε.Α.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Για το σκοπό αυτό από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Παύλο Καρίνο του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα. Ο κ. Καρίνος ευχαρίστησε τον Επίτιμο Πρόεδρό μας για την πολυετή προσφορά του στα Διοικητικά του Συνδέσμου μας και του ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να του χαρίζει υγεία και μακροημέρευση.
 
 
Ο Επίτιμος Πρόεδρος κατά την αντιφώνησή του ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα παρευρισκόμενα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την τιμή που του έγινε. Αναφέρθηκε εν συντομία στα 20 έτη (1986 – 2006) της προεδρίας του στο Σύνδεσμο και τις διάφορες υπηρεσίες που προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο κατά τον υπηρεσιακό του βίο από 14-02-1951 που κατετάγη στο σώμα της τότε Χωροφυλακής, μέχρι την 11-10-1977 που αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ανθυπασπιστή. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπηρέτησε σε υπηρεσίες όλων των βαθμίδων της Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, νήσων του Σαρωνικού και τέλος του νομού Ηρακλείου Κρήτης.
 
 
Ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Τσούνης στη σύντομη ομιλία του εξήρε την πολυετή προσφορά του Επιτίμου Προέδρου, τόνισε ότι ο Σπύρος διακόνησε το Σύνδεσμο για 20 χρόνια από τη θέση του Προέδρου και τον ευχαρίστησε για την προσφορά  του και το ήθος που πάντα τον διέκρινε. Επίσης τον διαβεβαίωσε ότι οι συμβουλές και οι νουθεσίες προς τους νεωτέρους συνεχιστές του έργου του πάντα θα πιάνουν τόπο και είναι καλοδεχούμενες.
 
Τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι με το θερμό χειροκρότημά τους τον ευχαρίστησαν και του ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει με υγεία.
 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στον Επίτιμο Πρόεδρό του υγεία, χαρά και μακροημέρευση.
 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα