Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 31 Μαΐου 2015



     Τα 50 χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ( 1965-2015 ). Τα επετειακά γενέθλια γιορτάστηκαν με λαμπρότητα στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 17 Μαΐου στη γενέτειρα του Αριστοτέλη τη Χαλκιδική ( ξενοδοχείο Porto Carras ).
     
      Την τελετή έναρξης του Συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθηναν χαιρετισμούς :
η Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά , ο Γ.Γ Προστασίας του Πολίτη κος Δημήτρης Αναγνωστάκης , ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου ΕΛ-ΑΣ κος Εμμανουήλ Κατριαδάκης , ο Επιθεωρητής Β.Ελλάδος Αντ/γος κος Δημήτριος Σοφιός , ο Γ.Α.Δ  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , ο Διευθυντής της Δ.Α Χαλκιδικής , ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ , εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ ,ΠΟΑΑΣΑ , ο Πρώην Παγκόσμιος Πρόεδρος κος Μιχαλάκης Οδυσσέως.

      Παρευρέθηκαν αντιπροσωπείες από την Κύπρο , Σερβία , Βουλγαρία , Ρουμανία , Ιταλία , Γερμανία , Πολωνία και Ισραήλ και εκπρόσωποι από όλες σχεδόν τις Τ.Δ της Χώρας. Την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας εκπροσώπησε ο Α' Αντιπρόεδρος Δημήτριος Τσούνης.

      Οι εργασίες του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν σε πνεύμα ομοψυχίας. Ψηφίστηκαν καταστατικές τροποποιήσεις και θέματα λειτουργίας του εσωτερικού κανονισμού. Αποφασίστηκε η αγορά ενός ακόμη I.P.A HOUSE στην πόλη του Βόλου ( ήδη λειτουργούν σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Χίο ). Ανατέθηκαν οι δύο επόμενες φιλικές συναντήσεις για το έτος 2015 στην Τ.Δ Πιερίας και 2016 στην Τ.Δ Τρικάλων. Η μόνη Τ.Δ που υπέβαλε αίτημα για διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου ήταν της Ζακύνθου όπου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο Παν.Συνέδριο.

      Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Δ.Σ της Τ.Δ Χαλκιδικής και ειδικότερα τον ακούραστο Πρόεδρό της κο Βασίλη Παππά για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία .

       Χρόνια Πολλά και στην Τ.Δ  Ακαρνανίας , την αγαπημένη μας τοπική για τα 18α γενέθλιά της ,
        
        SERVO PER AMIKECO
       (Υπηρετώ διά της φιλίας)

Δημήτριος Τσούνης








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα