Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015
 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η Αγία Ειρήνη η Μεγαλομάρτυς προστάτιδα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου. Την Τρίτη 5 Μαϊου στο παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης (κάτωθι του Ι.Ν Αγίου Αντωνίου Αγρινίου) υπήρξε το αδιαχώρητο. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και πλήθος μελών με τις οικογενειές τους παραβρέθηκαν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας που τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά.
     
  Ο Σεβασμιότατος στο κυρηγμά του αναφέρθηκε στο βίο της προστάτιδος Αγίας Ειρήνης, ευχαρίστησε τους αποστράτους των σωμάτων ασφαλείας για την μεγάλη τους κοινωνική προσφορά και ευχήθηκε σε όλους υγεία και μακροημέρευση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, κ. Νικόλαος Γκρίζης και κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης. Εκπρόσωπος του Διοικητού 2/39 Συντάγματος ευζώνων Μεσολογγίου , ο Διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου κ. Αγγελόπουλος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ κ. Ιωάννης ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Ρούσης, ο Αντιπρόεδρος της ΤΔ Ακαρνανίας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Ταξίαρχος ε.α.κ Αγγελος ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτριος ΚΑΣΒΙΚΗΣ εκπρόσωποι Συλλόγων και Σωματείων και πλήθος φίλων των Αποστράτων.
  Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος ΤΣΟΥΝΗΣ στη σύντομη ομιλία του τόνισε τα ακόλουθα: Το ΔΣ σας ευχαριστεί θερμά για την τιμητική σας παρουσία στην εκδήλωση προς τιμήν της προστάτιδας του Συλλόγου μας Αγίας και Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης. Ολόκληρος ο Χριστιανικός κόσμος απανταχού της γης τιμά σήμερα τη μνήμη της μεγαλομάρτυρος για τη μνήμη της οποίας αναφέρφθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας. Ιδιαίτερα εμέις οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας τιμούμε μα ιδιάζουσα ευαισθησία και απερίγραπτη αγάπη την Αγία, διοτι στα βάθη της ψυχής μας , την αισθανόμαστε θερμή αντιλήπτορα, ακάματη προστατιδά μας, σκέπη και οχύρωμα. Με την ευκαρία του εορτασμού εύχομαι σε όλες και όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Πάντοτε να τελούμε υπο την σκέπη και προστασία της τιμωμένης Αγίας Ειρήνης Διότι έτσι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε τις πολλές δυσκολίες της ζωής μας. Και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ να γιορτάσουμε.
   Η εκδήλωση έκλεισε με μικρή δεξίωση σε παρακείμενη καφετέρια. Τέλος το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την αποδοχή της προσκλησής μας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα