Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016
     Πρόσκληση στην ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή Βασιλόπιτας και εορταστικές εκδηλώσεις 68ης επετείου της λειτουργίας του Συλλόγου μας.
     Σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού του Συνδέσμου, καλούνται τα μέλη σε Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00’ στην αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL AGRINIO HOTEL (Δροσίνη και ε.ο. Αγρινίου-Ιωαννίνων) προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων των κατωτέρω θεμάτων: 
α) Απολογισμός πεπραγμένων παρελθόντος έτους,
β) Απαλλαγή του Δ.Σ. από ευθύνες για τις εργασίες του,
γ) Εισηγήσεις – προτάσεις των μελών προς το Προεδρείο της Γ.Σ.
 - Επειδή θεωρείται βέβαιο ότι την προαναφερόμενη ημερομηνία δεν θα υπάρξει απαρτία προς αποφυγή ταλαιπωρίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ώρα 11.00’ στον αυτό τόπο ανεξαρτήτως αριθμού παρευρισκομένων.
 - Πριν την έναρξη της Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και εορτασμός των 68ων γενεθλίων του Συλλόγου μας, καθώς  και βράβευση των απογόνων του ιδρυτή μας Δημητρίου Δ. Παλιούρα και μελών μας για την προσφορά τους στα διοικητικά συμβούλια του Συνδέσμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα