Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016
    Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, ο Δήμος Αγρινίου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ. διοργάνωσαν τον 9ο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου 21,1 χιλιομέτρων προς τιμή του κορυφαίου Έλληνα δρομέα μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.
- Ο Μιχάλης Κούσης γεννήθηκε το 1953 στο Αγρίνιο και απεβίωσε αιφνίδια το 2005 σε προπόνηση στη Θεσσαλονίκη. Ήταν αθλητής της Γ.Ε. Αγρινίου, της Εθνικής Ομάδας και της Ελληνικής Χωροφυλακής στην οποία υπηρέτησε περίπου μια δεκαετία, στη συνέχεια εργάστηκε στον Ο.Τ.Ε. Πρώτος προπονητής του ήταν ο Αγρινιώτης Γρηγόρης Μπενέκας και στη συνέχεια ο Ουγγροαμερικάνος Μίχαϋ Ιγκλόι.
- Οι διακρίσεις του Μιχάλη Κούση είναι αμέτρητες: Πανελλήνια ρεκόρ στα 1500 μέτρα, 1η θέση σε Βαλκανικό Μαραθώνιο στην Αθήνα, Πανελλήνιο ρεκόρ στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες της Πράγας το έτος 1978, 4η θέση στο μαραθώνιο της Βοστώνης και συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες.
    Στον αγώνα μνήμης του μεγάλου αθλητή και συναδέλφου δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το παρόν οι παλιοί συνάδελφοί του, απόστρατοι σήμερα, αλλά και νεότεροι αστυνομικοί.
    Τους Αποστράτους Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου εκπροσώπησαν οι δρομείς Θωμάς Καψάλης, Γιάννης Μουτεσίδης, Νίκος Γεραντώνης και ο αειθαλής Δημήτρης Ξάνθης που παρά τα 66 χρόνια του είναι πάντα παρών και με αξιόλογους χρόνους τερματισμού. Τους εν ενεργεία συναδέλφους εκπροσώπησαν ο Τάσος Μπισμπίκης, ο Γιώργος Καρακάσης, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Γεράσιμος Κορδάτος με τεχνητό μέλος στα 5 χιλιόμετρα.
    Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου, επικροτεί και συγχαίρει τέτοιες δραστηριότητες που διατηρούν άσβεστη τη μνήμη του μεγάλου αθλητή και συναδέλφου μας, κρατούν ψηλά το αθλητικό ιδεώδες, γεμίζουν με ζωντάνια και αυτοπεποίθηση τους ίδιους να συνεχίσουν το μαραθώνιο της ζωής.
Διακρίνονται ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, μαζί με το Θανάση Κούση, γιο του Μιχάλη και τον αδελφό του Κώστα.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα