Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

     Στη Ζάκυνθο πραγματοποιήθηκε από 11-15 Μαΐου 2016 το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
     Συμμετείχαν εκπρόσωποι και παρατηρητές από 47 Τοπικές Διοικήσεις της χώρας και προσκεκλημένοι από τα Εθνικά Τμήματα ΙΡΑ της Κύπρου, Σερβίας, Βουλγαρίας, Γερμανίας και Ρουμανίας.
      Την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Τσούνης ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Τοπικής Διοίκησης την προηγούμενη χρονιά και τις προγραμματισμένες δραστηριότητές μας για το τρέχον έτος, δεχόμενος τα θερμά συγχαρητήρια από όλους τους συνέδρους.
     Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου ήταν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικής Αστυνομίας, ο συμπατριώτης μας Αναπληρωτής Καθηγητής Δρ. Κων/νος Γρίβας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Το νέο γεωπολιτικό περιβάλλον και οι προκλήσεις ασφαλείας για την Ελλάδα».
     Από τις εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα για τους σκοπούς και στόχους της ένωσης και καταγράφηκε η αγωνία των αστυνομικών για το αύριο.
     Οι Σύνεδροι, παρατηρητές και εκδρομείς αποχώρησαν από το όμορφο νησί της Ζακύνθου αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, από την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

     Θερμά συγχαρητήρια στην Τοπική Διοίκηση Ζακύνθου και στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα