Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016
       Η γιορτή των Αγίων Πάντων αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους αποστράτους της.
      Ο εορτασμός στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου (Μητρόπολη) με μέριμνα του Δ/ντή  της Δ/νσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ΄ κ Παπαευθυμίου Δημητρίου.
      Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας κ. Κώστας Καραγκούνης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Παπαγεωργίου, κ. Όλγα Σαλακίδου-Πιστιώλη, κ. Νικόλαος Γκρίζης, κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης, κ. Γιώργος Μελιάδης. Ο Υποδ/της του αεροπορικού αποσπάσματος Αγρινίου κ. Χουλιάρας Κων/νος, ο Δ/της της Π.Υ. Αγρινίου κ. Χριστόφορος Μπόκας, οι Δ/τές των Υπηρεσιών της Δ.Α. Ακαρνανίας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας κ. Δημήτρης Ραυτογιάννης, εκπρόσωπος της Τ.Δ. Ακαρνανίας της  Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. νομού Αιτ/νίας κ. Νικόλαος Σπαής, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων και πλήθος αποστράτων με τις οικογένειές τους.
      Την ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσουβάλα Κων/νου ανέγνωσε ο Α/Υ’ κ. Σπυρόπουλος Κων/νος.
      Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δημήτριος Τσούνης στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε μεταξύ των άλλων:
     Σήμερα που η εκκλησία μας εορτάζει τους Άγιους Πάντες, αυτή την ημέρα έχει επιλέξει η Ελληνική Αστυνομία να τιμά τους Αποστράτους Αστυνομικούς.
     Τη γιορτή διοργανώνουν τα παιδιά μας οι εν ενεργεία συνάδελφοί μας. Είναι γιορτή τιμής, αναγνώρισης και σεβασμού.
     Τιμάται μια κατηγορία λειτουργών που με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης συνέβαλαν αποφασιστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και προσέφεραν απλόχερα τις γνώσεις τους, το χρόνο τους και σε πολλές περιπτώσεις το ίδιο τους το αίμα προκειμένου να επικρατήσουν στην κοινωνία μας αξίες όπως η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η κοινωνική ειρήνη.
       Νιώθουμε υπερήφανοι που η κοινωνία και η πολιτεία αναγνωρίζουν την προσφορά μας.
     Τέλος συνεχάρη τον Δ/ντή Αστυνομίας Ακαρνανίας για τις επιτυχίες της Αστυνομίας στην περιοχή και την διοργάνωση της τελετής.
      Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μικρή δεξίωση.

































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα