Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017
      Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με την Τ.Δ. Ακαρνανίας/Δ.Ε.Α. , 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποίησε εκδρομή στη Θράκη.
      Η πρώτη μας στάση ήταν η Αλεξανδρούπολη όπου μας υποδέχτηκαν ο Ταμίας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Έβρου Σάββας Κυριακίδης και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Αλεξανδρούπολης/Δ.Ε.Α. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου. Μας ξενάγησαν στα αξιοθέατα της πόλης και ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών.
      Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την πόλη της Ορεστιάδας όπου μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ορεστιάδας/Δ.Ε.Α., Λύτρας Κωνσταντίνος. Ακολούθησε συνδιασκέδαση και ανταλλαγή αναμνηστικών.
      Επόμενος σταθμός μας ήταν ο σιδηροδρομικός σταθμός του Κάραγατς και η πόλη της Αδριανούπολης όπου είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα και να θυμηθούμε τις χαμένες πατρίδες.
       Η τελευταία ημέρα περιελάμβανε επίσκεψη στο μουσείο μεταξιού του Σουφλίου και προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Πορταΐτισσας Κορνοφωλιάς. Εδώ την ξενάγησή μας ανέλαβε ο συνάδελφος και πρώην Πρόεδρος της Τ.Δ. Αλεξανδρούπολης, Μιχάλης Πιτιακούδης. 
      Τέλος η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή μας στην πόλη της Κομοτηνής όπου μας υποδέχθηκαν μέλη του τοπικού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμ. Ασφ. Ν. Ροδόπης και μας προσέφεραν τοπικά εδέσματα.
      Κατάπληκτοι έμειναν όλοι οι εκδρομείς από την ομορφιά της περιοχής και ειδικά οι περισσότεροι που είχαμε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθούμε τις εσχατιές της Πατρίδας μας για πρώτη φορά.
      Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Α.Α. Ν. Έβρου, το Σ.Α.Σ.Α. Ν. Ροδόπης και τις Τ.Δ. Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας / Δ.Ε.Α.  και τους προσκαλούμε να επισκεφθούν την Αιτωλοακαρνανία και να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.
                                                
                                                                                               Δημήτριος Τσούνης















































   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα