Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017
      Η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί ως ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος και παράλληλα και ως <<Ημέρα της Αστυνομίας>>.
      Στο Αγρίνιο την παραμονή του εορτασμού τελέστηκε εσπερινός μετά αρτοκλασίας στον Ι.Ν. Αγίου Αρτεμίου στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου.
      Την επομένη στο Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου πραγματοποιήθηκε δοξολογία και αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Σώματος Αντιστρατήγου κ. Τσουβάλα Κων/νου. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των εν ενεργεία και αποστρατεία Αστυνομικών με τις οικογένειές τους.
      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Σ.Α. Αγρινίου τίμησε σύσσωμο τις εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου. Ακολούθησε δεξίωση σε κοσμική ταβέρνα της περιοχής, όπου ο Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με υγεία και πρόοδο.
      Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων. Εύχεται σε όλους τους Αστυνομικούς να τους χαρίζει ο Μεγαλομάρτυς Άγιος Αρτέμιος ύγεία και δύναμη στους ίδιους και τις οικογένειές τους και να είναι πάντα δίπλα στον πολίτη.
     Χρόνια πολλά και ευλογημένα.
           Δημήτριος Τσούνης











Φωτογραφίες : http://ipa-akarnanias.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα