Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

“Μαζί με την κοινωνία για την Αναγέννηση της Πατρίδας μας”

     Αυτό ήταν το μήνυμα του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Π.Ο.Α.Σ.Α. που πραγματοποιήθηκε την 9 και 10 Ιουνίου 2018 στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας.

    Η φετινή συμμετοχή των συνέδρων από όλη τη χώρα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αυτό αποδεικνύει τις αγωνίες και τους στόχους του κινήματος των αποστράτων.
     Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ παρουσίασε τον απολογισμό και ανέπτυξε τις περαιτέρω δράσεις της Ομοσπονδίας και των Συνδέσμων και Ενώσεων για να σταματήσει ο κατήφορος και να μην μετατραπούν οι συντάξεις μας σε προνοιακά επιδόματα. Τόνισε επίσης την ανάγκη εξωστρέφειας προς την κοινωνία και μαζί με την κοινωνία να πορευτούμε για την Αναγέννηση της Πατρίδας μας.
    Το Σύνδεσμο Αγρινίου εκπροσώπησαν οι: Παύλος Καρίνος, Χρήστος Αυδής και Δημήτρης Τσούνης.
     Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου παρουσίασε τις δράσεις για το χρόνο που πέρασε και μεταξύ των άλλων πρότεινε τροποποιήσεις του καταστατικού, τη μη εγγραφή συλλόγων – σφραγίδων, την αποστολή της εφημερίδας ΦΩΝΗ σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, η οργάνωση και ο συντονισμός των κινητοποιήσεων να γίνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία, περισσότερος χρόνος για το Πανελλήνιο Συνέδριο, προκειμένου να δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα και να πραγματοποιείται η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συνέδρων.
Τέλος πρότεινε να πραγματοποιείται μια προσυνεδριακή – Πανελλαδική Συνδιάσκεψη προκειμένου να τίθονται τα διάφορα θέματα που θα έρθουν για συζήτηση στο Παν. Συνέδριο.
     Ο Σύνδεσμος συγχαίρει το Σύνδεσμο του Νομού Φθιώτιδας και ειδικότερα τον Πρόεδρο και φίλο Νίκο Κατσιαμά για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα