Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

      Με τη δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Αγρίνιο η ημέρα τιμής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Μητρόπολη) με μέριμνα του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Δ. κ. Δημητρίου Παπαευθυμίου.
      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Φωτάκης Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκρίζης Νικόλαος, Όλγα Σαλακίδου-Πιστιόλη, Μαρία Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Καλαντζής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης και της περιοχής, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων, Απόστρατοι Στρατηγοί και πληθώρα Αποστράτων με τις οικογένειές τους.
      Την ημερήσια διαταγή του Κυρίου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ανέγνωσε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.
      Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου στο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων : << Την ημέρα που η εκκλησία μας εορτάζει τους Αγίους Πάντες, η Ελληνική Αστυνομία έχει καθιερώσει να τιμά τους Αποστράτους της. Αποδεικνύεται έτσι ότι οι νεότεροι που μας διαδέχθηκαν στο καθήκον, όχι μονον δε μας ξέχασαν, αλλά αντίθετα μας δείχνουν εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό. Οι Απόστρατοι μέσα από τους Συλλόγους τους έχοντας τη σοφία από την εμπειρία τους στη ζωή συμμετέχουν στα κοινωνικά πολιτικά και εθνικά δρώμενα ως ενεργοί πολίτες. Δεν είναι απόμαχοι της κοινωνίας, αλλά ζωντανά κύτταρά της και εξακολουθούν να προσφέρουν και να συμμετέχουν ενεργά σε κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις....>>
      Τέλος ευχήθηκε υγεία και χρόνια πολλά .
      Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε δεξίωση.































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα