Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019


      Tην 1-11-2019 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με πρωτοβουλία της Ένωσης Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Ιωαννίνων , Πανηπειρωτική συνάντηση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας .
Στην εν λόγω Ημερίδα - εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και διοργανώθηκε με άρτιο τρόπο απο τον πρόεδρο της Ένωσης ΚΙΤΣΙΟ Σπυρίδωνα και το Δ.Σ. αυτής , χαρακτηρίστηκε δε από την αθρόα συμμετοχή των αποστράτων, συμμετείχαν οι κάτωθι πρωτοβάθμιες Ενώσεις – Σύνδεσμοι αποστράτων .
1.    Σύνδεσμος αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου .
2.    Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσολογγίου
3.    Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ναυπακτίας και Δωρίδας .
4.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν . ʼρτας
5.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Αχαΐας .
6.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν Θεσπρωτίας .
7.     Σύλλογος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Κοζάνης
8.    Σύλλογος αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κέρκυρας .
9.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας . Ν. Τρικάλων
Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε πολυμελής Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο , τον Β αντιπρόεδρο ΒΟΡΓΙΑ Κωνσταντίνο ,τον Ταμία ΤΣΙΒΙΚΗ Ηλία και τον Νομικό Σύμβουλο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα .
Η όλη εκδήλωση είχε σκοπό να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα θέματα που τους απασχολούν , να δοθούν απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα  που τέθηκαν  και ταυτόχρονα να επαναβεβαιωθούν οι άρρηκτες σχέσεις , ως και δεσμοί συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των συνδέσμων αφενός αλλά και μεταξύ Συνδέσμων και Ομοσπονδίας αφετέρου . Η Στα πλαίσια της ημερίδας πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφεριακό Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου Ταξίαρχο ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνο και στον Αστυνομικό Διευθυντή ΜΟΥΣΕΛΙΝΗ Βασίλειο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων . Την εκδήλωση κάλυψαν εκτενώς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης .




















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα