Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

      Η 12η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως << Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών>>. Στα πλαίσια του εορτασμού η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου στην Τ.Κ. Κλεισορρευμάτων τέλεσε μνημόσυνο στο χώρο όπου έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι του 2003 κατά τη μετάβασή του σε δασική πυρκαγιά, ο Πυρονόμος Κωστάκης Ιωάννης.
      Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του κ. Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πυρονόμου από τους οικείους, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, της Ε.Α.Α.Σ. Νομού Αιτωλ/νίας και του Συνδέσμου Αποστράτων Ασφαλείας Αγρινίου.
      Θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Επιπυραγό Πετράκη Ευστράτιο για τη διοργάνωση της απέριττης αυτής τελετής.















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα