Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

 3η Ημέρα του 22ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της Π.Ο.Α.Σ.Α. 7-6-2022

Τελευταία ενημέρωση11/06/2022

Οι εργασίεςτου Συνεδρίου συνεχίστηκαν με την συζήτηση επι των τροποποιήσεων των άρθρων του Καταστατικού της Ομοσπονδίας μας κατά την πρωινή και απογευνατινή συνεδρίαση όπου και τελείωσαν με την έγκριση απο τους Συνέδρους των τροποποιήσεων  . Επίσης συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο Κανονισμνός λειτουργίας του Τραπεζικού λογαριασμού αλληλοβοήθειας . Στη συνέχεια , ο Γ.Γ. του Σ.Α.Σ.Α. Ηλιούπολης ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Πραξιτέλης επέδωσε ένα βιβλίο που συνέγραψε στους Προέδρους 1. Του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Μεσσηνίας ΔΟΥΜΕΤΖΙΑΝΟ  Γρηγόριο αφετέρου και 2. στον Πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων  Ελληνικής Αστυνομίας  Μεσσηνίας ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ  Βασίλειο  . Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν Ξάνθης επέδωσε στους ανωτέρω δύο Προέδρους αναμνηστικά δώρα εκ μέρους του Συνδέσμου.Στη συνέχεια
οι σύνεδροι ενεκριναν το ψήφισμα  περαιωθείσης της συνεδρίασης των εργασιών του Συνεδρίου .





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα