Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017
      Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την 12-01-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 στην αίθουσα της λέσχης της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ Ν. Αιτ/νίας (Δαγκλή 26-28 κ' Παπαϊωάννου) στο Αγρίνιο.
      Μετά το πέρας της Γ.Σ. θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες οι οποίες θα περαιωθούν την 15:00 ώρα.
      Σε περίπτωση ΜΗ απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την Πέμπτη 19-01-2017 στον ίδιο τόπο και χρόνο ανεξαρτήτως παρόντων μελών (εκτιμάται ότι τότε θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. και οι Αρχαιρεσίες).



                                  ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ
1) Πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου με ομιλία του Προέδρου και την ανάγνωση της Εκθέσεως της Εξελεγκτικής επιτροπής από τον Πρόεδρό της (για το χρονικό διάστημα 1/1/2016 έως 31/12/2016.
2) Έγκριση ισολογισμού-απολογισμού και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
3) Εισηγήσεις και προτάσεις των μελών προς το Προεδρείο της Γ.Σ.
4) Ολιγόλεπτη παρουσίαση των υποψηφίων.
5) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και εκπροσώπηση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία για μια τριετία.

      Υποβολή δηλώσεων υποψηφίων για το νέο Δ.Σ., την εκπροσώπηση στην Π.Ο. και Ε.Ε. θα δέχεται αυτοπροσώπως ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , μέχρι την 11-01-2017 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ε.Α.Α.Σ Αγρινίου, προκειμένου να ελεγχθούν οι υποψηφιότητες και εάν οι υποψήφιοι πληρούν τις καταστατικές διατάξεις ώστε να καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο.

      Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι η παρουσία σας στις εκλογές κρίνεται αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Συνδέσμου μας.
      Μέλη των οποίων οι συνδρομές δεν παρακρατούνται από το Ε.Τ.Ε.Α.(Πρώην ΤΕΑΠΑΣΑ) παρακαλούνται για την τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών τους.
      Εισπράξεις συνδρομών για τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη μας θα πραγματοποιούνται και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
 
                                Αγρίνιο, 2 Ιανουαρίου 2017
                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο
           Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας
          
 
         Δημήτριος Τσούνης                                      Κων/νος Μέρδης
          τηλ. 6947325390

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα