Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018
   
 Στις 14 Ιουνίου 2018 στο Αγρίνιο (έμπροσθεν του Δημαρχείου) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για το μη επαναϋπολογισμό συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου.
    Ο σύλλογός μας εξαιτίας των αλλεπάλληλων περικοπών και των μειώσεων που έχουν υποστεί οι συντάξεις μας, ήταν εκ των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης. Χαιρετισμούς στη συγκέντρωση απηύθυναν:
   Ο Πρόεδρος του Σωματείου Συν/χων ΙΚΑ Αιτ/νίας Γιώργος Δημητρουλης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συν/χων ΟΑΕΕ Παντελής Τάτσης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δημήτριος Τσούνης, ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Συν/χων ΟΑΕΕ Αγρινίου και περιχώρων Βασίλης Νικάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συν/χων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας Δημήτρης Αρσένης, ο Πρόεδρος του Σωματείου συν/χων Μεσολογγίου Νίκος Κασαβέτης και ο Πρόεδρος του ΤΑΕ-ΟΑΕΕ Αιτωλ/νίας Κώστας Στραβοδήμος.
     Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε την ανάλγητη συμπεριφορά της πολιτείας σε βάρος των Συν/χων που θέλει να μετατρέψει τις συντάξεις μας σε προνοιακά επιδόματα, πρότεινε την εγκατάλειψη της αδράνειας και τη δυνάμωση του αγώνα με όσες δυνάμεις έχουν απομείνει.
    Την κεντρική ομιλία στη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συν/χων ΙΚΑ Ελλάδας Δήμος Κουμπούρης.
  Η συγκέντρωση από τα τοπικά ΜΜΕ χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη συνταξιουχική συγκέντρωση που έγινε στο Αγρίνιο και σχολιάστηκε ευμενώς η συνδιοργάνωση και συμμετοχή για πρώτη φορά του Συλλόγου μας με μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στο κάλεσμα.








































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα