Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
      Αναδημοσιεύουμε το από 18/08/2018 άρθρο του ειδησεογραφικού και πολυπολιτισμικού site agriniobestof.gr και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στο συνάδελφο και μέλος του συνδέσμου μας που δεν ξεχνάει ότι : Μια φορά Αστυνομικός για πάντα Αστυνομικός.
    Μπράβο Χρήστο.

Ευχαριστίες σε Συνταξιούχο Τροχονόμο για πράξη αλληλεγγύης


Ωφείλουμε να προβάλλουμε και να αναδείξουμε μια πράξη αλληλεγύης και βοήθειας απο συνταξιούχο τροχονόμο απο την Κατούνα, συγκεκριμένα τον κον Καραμάνη Χρήστο που έτυχε να βρίσκεται στον χώρο της λαικής αγοράς Αγίου Κων/νου όπου σημειώθηκε απώλεια πορτοφολιού.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα 13/08/2018 στην Λαική Αγορά του Αγίου Κων/νου και ώρα 8:45, κυρία απο τον χώρο της δημοσιογραφίας απώλεσε το πορτοφόλι της κατα την διάρκεια των αγορών της απο τους μικροπωλητές. Κατά την επιστροφή στο σπίτι της διαπίστωσε οτι της έλειπε με κάποιο χρηματικό ποσό. Επανήλθε στο χώρο της Λαικής Αγοράς για να το αναζητήσει και έτυχε την στιγμή εκείνη να βρίσκεται στον χώρο και ο συνταξιούχος τροχονόμος κος Καραμάνης Χρήστος απο την Κατούνα. Αυτός πήρε την πρωτοβουλία και αναζήτησε το χαμένο πορτοφόλι ανάμεσα στους μικροπωλητές όπου το βρήκε και το παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια.
Η κυρία Χρύσα ευχαριστεί τον κον Καραμάνη Χρήστο μέσω της ιστοσελίδας μας και εύχεται υγεία και δύναμη στον ίδιο και την οικογενειά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα