Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

      1) Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου τίμησε και φέτος την ημέρα μνήμης των πεσόντων Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος που διοργάνωσε η Π.Υ. Αγρινίου στις 12/11/2018 στο μνημείο του Πυρονόμου Κωστάκη Ιωάννη στο 13ο χλμ της Ε.Ο. Αγρινίου-Μεσολογγίου στην Τ.Κ. Κλεισορρευμάτων του Δήμου Αγρινίου. Τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.



      2) Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλεων Δυνάμεων την 21/11/2018 σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου, με επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων. Εκφώνηση της ομιλίας για τη σημασία της Ημέρας των Ενόπλεων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε από το Γραμματέα της Ε.Α.Α.Σ./Αιτωλ/νίας Αστυν. Υποδιευθυντή ε.α. Παύλο Καρίνο.

      3) Την 28η Νοεμβρίου 2018 η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου παρουσίασε την πνευματική ζωή και το έργο του Αιτωλοακαρνάνα συγγραφέα-ποιητή και στοχαστή Ιωάννη Καρακώστα. Ο τιμώμενος συγγραφέας είναι απόστρατος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ.
      Ο Ιωάννης Καρακώστας παρουσίασε το πνευματικό του έργο και δώρισε 38 βιβλία του (φιλοσοφικά,λογοτεχνικά,θεατρικά,ποιητικά,πολιτικά και νομικά). Ο Σύνδεσμός μας στηρίζοντας τις προσπάθειες των αποστράτων στο συγγραφικό τους έργο, παραβρέθηκε στην ωραία αυτή εκδήλωση και συνιστά στα μέλη του να μελετήσουν τα βιβλία του συγγραφέα γιατί τα οφέλη θα είναι πολλαπλά. (Η βιβλιοθήκη είναι δανειστική). Θερμά συγχαρητήρια Στρατηγέ για το έργο σας.




      4) Στην πόλη της Ναυπάκτου από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 14η Φιλική Συνάντηση των Τοπικών Διοικήσεων του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. Το Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος.



      5) Στις 17 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Μεσολόγγι ο εορτασμός των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος (Τριών Παίδων Εν Καμίνω). Τελέστηκε δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Μεσολογγίου στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Στρατού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, Σύνδεσμοι και Ενώσεις Αποστράτων Αιτωλ/νίας. Ακολούθησε μικρή δεξίωση όπου ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλ/νίας κύριος Χριστόφορος Μπόκας υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους.


 Φώτο ( http://www.aixmi-news.gr/ )
     
      6) Στις 23/12/2018 με πρωτοβουλία της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-βράβευση των παιδιών του Αστυνομικού προσωπικού που εισήχθησαν το 2018 στα Α.Ε.Ι. της χώρας. Παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιος Βαρεμένος, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Νικόλαος Γκρίζης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας Αστυν.Διευθυντής κ. Νικολάου, οι Διοικητές των Υπηρεσιών, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. Δημήτριος Τσούνης και Αστυνομικοί με τις οικογένειές τους. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας συνεχάρει τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες και τους παρότρυνε να συνεχίσουν τον ωραίο αγώνα τους προκειμένου να καταστούν πολύτιμα και δημιουργικά μέλη της κοινωνίας μας και να μη ξεχάσουν τις αγωνίες των γονιών τους για την ανατροφή και μόρφωσή τους. 

 







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα