Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019
      Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής ( Μητρόπολη) πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ο εορτασμός της <<Ημέρας προς Τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας>>.
      Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε :
Δοξολογία - Δέηση υπέρ των Αποστράτων.
Ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Α/Υ κ. Σπυρόπουλο Κωνσταντίνο.
Χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Αστυνομικό Διευθυντή ε.α. κ. Δημήτριο Τσούνη.
      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Γκρίζης Νικόλαος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας Ταξίαρχος κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος, ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Α/Δ' κ. Νικολάου Νικόλαος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γαλαζούλας Δημήτριος, η Α/Υ' κ. Ανδρεοπούλου Δήμητρα, οι Διευθυντές και Διοικητές των Υπηρεσιών έδρας της Δ.Α. Ακαρνανίας κκ Ντζιακώστας Μιχαήλ, Νταλαπέρας Θεόδωρος, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαγρίβας Κοσμάς και Καραϊσκος Ηλίας. Ο Διοικητής του Β'.Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Ιονίας Οδού Α/Ά' κ. Αντωνίου Αλέξιος, οι Διοικητές των Υπηρεσιών εκτός έδρας της Δ.Α. Ακαρνανίας, ο αναπληρωτής Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Πετράκης Ευστράτιος, ο εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Σ. νομού Αιτ/νίας Αντισυνταγματάρχης ε.α. κ. Σκαρλάτος Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ακαρνανίας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Κώστας Νικόλαος, σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Αγρινίου, Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία με τις οικογένειές τους. Στη δεξίωση που ακολούθησε ο Σύνδεσμος τίμησε τον Α/Υ' κ. Σπυρόπουλο Κωνσταντίνο με μια εικόνα της προστάτιδος του Συλλόγου για την ιδιαίτερη αγάπη του προς τους αποστράτους.
      Θερμά συγχαρητήρια στον Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας Ταξίαρχο κ. Παπαευθυμίου Δημήτριο και τους συνεργάτες του για την άψογη και απέριττη αυτή τελετή.
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα