Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
    Μέλη του Δ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Αγρινίου την Κυριακή 26 Ιανουαρίου2020 κατόπιν προσκλήσεως του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και Ε.Χ. Αχαΐας παραβρέθηκαν στην Πάτρα στην κοπή της Βασιλόπιτας που συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, το Σύνδεσμο Αποστράτων ΕΛ-ΑΣ και πρώην Ε.Χ. Αχαΐας, την Τ.Δ. Αχαΐας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και το Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού Υ.Δ.Τ.
      Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ. Ο κ. Αρχηγός συνεχάρει τους συλλόγους των εν ενεργεία και αποστρατεία Αστυνομικών για την απο κοινού διοργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πίτας, τονίζοντας ότι η συλλογικότητα και η ομοψυχία που επιδεικνύουν δείχνει το αληθινό πνεύμα της συμπόρευσης.
      Ο Σύνδεσμός μας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Αρχηγό και να ανταλλάξει ευχές.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα