Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020
     
      Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Αγρίνιο η Αστυνομική οικογένεια στις 8-2-2020 έκοψε τη Βασιλόπιτά της. Συμμετείχαν ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, η Τ.Δ. Ακαρνανίας/Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Υ.Δ.Τ. Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Ευχή όλων η υγεία, η αλληλεγγύη και η προσφορά στο στο συνάνθρωπο.
      Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μακάριος. Καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους απηύθυναν οι Πρόεδροι κκ. Τσούνης Δημήτριος, Μαυραγάνης Χρήστος, Κώστας Νικόλαος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων κ. Τζάνης Κωνσταντίνος. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας Α/Δ κ. Δημήτριος Γαλαζούλας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αιτωλ/νίας κ. Χριστόφορος Μπόκας και ο Β' Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. Κωνσταντίνος Βοριάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτ. Ελλάδος κκ. Μαυρομάτης Αθανάσιος και Δημητρογιάννης Λάμπρος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγρινίου κ. Γιάννος Φαρμάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κκ. Φωτάκης Βασίλειος και Κολοβός Σωτήριος, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Επιπυραγός κ. Ευστάθιος Πετράκης, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Ν. Αιτ/νίας κ. Τσάντζαλος Περικλής, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Ντούκας Ιωάννης, οι Διευθυντές των Αστυνομικών Υπηρεσιών και πλήθος εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικών.
      Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου βράβευσε για την κοινωνική της προσφορά την Άμεση Δράση Αγρινίου και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ . Προσέφερε και μια εικόνα της προστάτιδος του Συνδέσμου Αγίας Ειρήνης που θα κοσμεί την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου.
      Κοινή συνισταμένη όλων το πνεύμα της συμπόρευσης εν ενεργεία και εν αποστρατεία και η συμβολή του καθενός με το δικό του τρόπο και ίχνος στο οικοδόμημα της Ελληνικής Αστυνομίας.




























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα