Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

 
      Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 ημέρα εορτασμού των Αγίων Πάντων πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ο εορτασμός προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.
      Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε: 
   - Δοξολογία-δέηση υπέρ των Αποστράτων.
   
   - Ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Αλέξιο.


    -Χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συνδεσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Αστυν.Δ/ντη ε.α. κ. Δημήτριο ΤΣΟΥΝΗ.
 

      Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας Α/Δ κ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ Δημήτριος , ο Α/Δ κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, η Α/Υ κα ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου κ. ΝΤΖΙΑΚΩΣΤΑΣ Μιχαήλ, ο Διευθυντής του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου Α/Υ κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Αλέξιος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αγρινίου κ. ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ Γεώργιος , ο Διευθυντής του Τμήματος Μεταγωγών Αγρινίου Α/Υ κ. ΠΑΠΑΓΡΙΒΑΣ Κοσμάς, ο Διοικητής του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου Α/Α κ. ΚΑΡΑΊΣΚΟΣ Ηλίας , ο Διοικητής του Α.Τ Αμφιλοχίας Α/Α κ. ΦΛΩΡΟΣ , εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος , ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΑΣ Νομού Αιτ/νίας Α/Υ ε.α. κ. ΚΑΡΙΝΟΣ Παύλος , εκπρόσωπος της IPA/Τ.Δ. Ακαρνανίας.
      Ακολούθησε δεξίωση σε καφετέρια πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού προς τιμήν των συμμετεχόντων.
     Παρά τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν στην πόλη του Αγρινίου τον εορτασμό τίμησε μεγάλος αριθμός Αποστράτων όλων των βαθμίδων με τις οικογένειές τους.
      Ο Σ.Α.Σ.Α. Αγρινίου συγχαίρει τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας για την απέριττη αυτή γιορτή προς τιμήν των Αποστράτων.



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα