Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

      Τους Θερινούς μήνες του 2021 ο Σ.Α.Σ.Α. Αγρινίου έλαβε μέρος στις παρακάτω εκδηλώσεις :
1) Συμμετείχε στις 26/6/2021 στο ετήσιο μνημόσυνο των ανδρών της Χωροφυλακής που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη της Χαλανδρίτσας Αχαϊας (5/7/1948) και τίμησε τους 6 πεσόντες Αιτωλοακαρνάνες. 

2) Συμμετείχε στις 25/7/2021 στο ετήσιο μνημόσυνο που διοργανώθηκε από το Δήμο Αγρινίου και την Τοπική Κοινότητα Καλυβίων προκειμένου να τιμηθούν οι 59 ομαδικά εκτελεσθέντες πατριώτες στα Καλύβια Αγρινίου, από τα Γερμανικά κατοχικά στρατεύματα στις 31/7/1944.








  Φώτο kalyvia.gr


3) Συμμετείχε στον επετειακό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Μεγάλης Χώρας Αγρινίου από τον Τουρκικό ζυγό (μάχη του Ζαπαντίου 26/7/1821) που πραγματοποιήθηκε την 26/7/2021 με πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου, της Τοπικής Κοινότητας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου.





                                                                     φωτογραφίες Απόστολος Κων. Καρακώστας

4) Συμμετείχε στο μνημόσυνο μνήμης των θυμάτων της Γερμανικής κατοχής τον Ιούλιο του 1943 στις Δημοτικές Ενότητες Μακρυνείας και Αρακύνθου Αιτωλοακαρνανίας την 8/8/2021 που τέλεσε ο Δήμος Αγρινίου στην κοινότητα Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας. 

5) Τέλος συμμετείχε με πληθώρα μελών του στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, που έλαβαν χώρα στη γενέτειρά του, στο Μέγα Δένδρο Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και κορυφώθηκαν στις 24/8/2021 χωρίς την καθιερωμένη λιτανεία της Ιερής εικόνας του λόγω της πανδημίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα