Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

 

Για την εξιχνίαση δυο οργανώσεων που εξαπατούσαν πολίτες πανελλαδικά μίλησε στον ΔΥΤΙΚΑ FM και την Δήμητρα Λαοπόδη ο υπαστυνόμος της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Α.Δ. Ακαρνανίας και Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας  Νίκος Κολλιός.

Ο κ. Κολιός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο δρούσαν οι απατεώνες που κατέφεραν να αρπάξουν από τραπεζικούς λογαριασμούς 1.000.000 ευρώ.

“Η έρευνα ξεκίνησε με την πρώτη υπόθεση που μας καταγγέλθηκε”, ανέφερε ο κ. Κολιός και συνέχισε λέγοντας ότι η έρευνα διήρκεσε 6 μήνες.

Μάλιστα κάλεσε τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί σε όποιους τους καλούν καιι ζητούν συγκεκριμένα στοιχεία από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ Αγρινίου, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (ΥΖΕΔΙ και ΟΠΚΕ), καθώς και Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ακαρνανίας, Αιτωλίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας.

Στην συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστος Μαυραγάνης που συνεχάρη τους συναδέλφους του.



Πηγή: https://www.agrinionet.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα