Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014
        Την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 στο Δημοτικό κινηματοθέατρο "ΑΝΕΣΙΣ" Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκομωσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου και των νεοεκλεγέντων αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Αγρινίου.
        Τον σύνδεσμό μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος  Δημήτριος Τσούνης και ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Αυδής. Οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας εύχονται στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και σε όλες και όλους τους νεοεκλεγέντες αιρετούς υγεία και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.              
          Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τα νεοεκλεγέντα μέλη του συνδέσμου μας τα τέκνα αυτών και όλους τους τους Αστυνομικούς και αν κρίνουμε από την μέχρι σήμερα προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο απο τη θέση του Αστυνομικού, είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιτυχία είναι δεδομένη επωφελεία του Αγρινιώτικου λαού.

 Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Βασιλείου

Το μέλος μας Δημήτριος Κολοκώτσιος


Το μέλος μας Παναγιώτης Χονδρογιάννης

Διακρίνονται : Δημήτριος Κολοκώτσιος και Παναγιώτης Χονδρογιάννης σύμβουλοι Δ.Κ Αγρινίου και ο Λευτέρης Σιώλος πρόεδρος Δ.Κ Λεπενούς. 

Μαριάννα Μπλίκα μέλος Δ.Κ Αγίου Κών/νου

Κώστας Καραπιπέρης πρόεδρος Δ.Κ Ελαιοφύτου

Γιώργος Πατλιάς μέλος Τ.Κ Παντάνασσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα