Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014
      Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων των αστυνομικών σε ενέργεια και αποστρατεία για την μή υπαγωγή του Επικουρικού μας Ταμείου (ΤΕΑΠΑΣΑ) στο Ε.Τ.Ε.Α  με τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την 06/08/2014, ο Σύνδεσμος προέβη σε μια σειρά ενεργειών:
 α) Επισκέφθηκε τα πολιτικά γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών και των άλλων κομμάτων στην πόλη του Αγρινίου.
β) Για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας από τον πρόεδρο δόθηκε συνέντευξη τύπου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV.
γ) Με ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) ενημερώθηκαν τα μέλη να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα.
     Από την επίσκεψή μας στα πολιτικά γραφεία αποκομίσαμε τις διαβεβαιώσεις ότι το αίτημά μας είναι δίκαιο. Από τους κυβερνητικούς βουλευτές οι προφάσεις πολλές, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι δεν μετέχουν στο θερινό αυτό τμήμα και δεν  μπορούν να κάνουν κάτι. Οι τις αντιπολίτευσης μας διαβεβαίωσαν ότι στηρίζουν το δίκαιο αγώνα μας.
  Επιμείναμε ιδιαίτερα να έχουμε επικοινωνία με τον Βουλευτή κ. Καραγκούνη Κων/νο, πρίν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για το θέμα που μας αφορούσε και να έχουμε τις σχετικές προθέσεις του γιατί συμμετέχει στο β' θερινό τμήμα της βουλής.
     Καταγγέλουμε τη στάση του κυρίου Βουλευτή ο οποίος καίτοι ενημερώθηκε για τις απόψεις μας, μας αγνόησε και υπερψήφισε το σχετικό άρθρο. Στον προαναφερόμενο κύριο Βουλευτή καλούνται τα μέλη  μας να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο την ώρα που θα χρειαστεί.
   Σχολιάζοντας την κινητοποίηση η οποία πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας, χαρακτηρίζεται εκ μέρους του συνδέσμου επιτυχημένη λόγω των αποστάσεων και των ηλικιωμένων μελών μας. Εκείνο όμως που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό είναι οι φράσεις που ακούστηκαν ότι "αν δεν ήταν καλοκαίρι θα ερχόμουν κι εγώ". Άρα συνάδελφε ήθελες να πας παραλία, είπες ας πάνε οι άλλοι. Δεν έμαθες δυστυχώς ότι παραμονεύουν καλοκαιριάτικα και δουλεύουν για το "καλό σου" να σε αναβαθμίσουν προς τα κάτω.
       Το ίδιο με σένα συνάδελφε είπαν και πολλοί Αθηναίοι συνάδελφοι τους οποίους δεν ανταμώσαμε να χαιρετήσουμε είτε γιατί είναι ευαίσθητοι στον ήλιο, είτε είναι ακόμα βολεμένοι στον καναπέ και βλέπουν τηλεόραση. Τους λέμε ότι ο καναπές θα φθαρεί σύντομα και δεν θα μπορέσουν να πάρουν άλλο, άν αντέχουν στο πάτωμα όλα καλά.
    Με την επιστροφή μας στο Αγρίνιο από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε ότι φέραμε πίσω όχι ένα αλλά δυο "καλά". Το άρθρο 221 του πολυνομοσχεδίου που αφορούσε τη διάλυση του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. ψηφίστηκε {150 ναι, 47 όχι} και το βράδυ της ίδιας μέρας υπήρξε ανακοίνωση για νέα περικοπή στο μέρισμα του Μ.Τ.Σ  από την 01/09/2014 της τάξης του 20%.
      Συνάδελφε δεν πειράζει χάθηκε μια μάχη, ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη, στο χέρι σου είναι να κερδηθεί, μην τους πιστεύεις πια, με αγώνες θα σώσουμε ότι απέμεινε από τις πενιχρές μας συντάξεις για μια αξιοπρεπή διαβίωση.
      Δώσαμε τη ζωή μας για το κοινωνικό σύνολο, ζητάμε αξιοπρέπεια
                                                                     
                                                                      Ο Πρόεδρος
                                                              Δημήτριος ΤΣΟΥΝΗΣ 
                             














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα