Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014
        Η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας προτείνει στα μέλη της να προσφύγουν άμεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο κατά του Ελληνικού Δημοσίου με αγωγές ή εφέσεις - αγωγές (ατομικές ή ομαδικές).
       Ο Σύνδεσμός μας προτείνει στα μέλη του να μελετήσουν το ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης μηνός Ιανουαρίου 2015 (έχει δημοσιευθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) , στο οποίο φαίνονται τα αναδρομικά ποσά έξι (6) μηνών και να πράξουν αναλόγως.
        Με μέριμνα της Ομοσπονδίας μας έχουν συνταχθεί σχετικά έντυπα τα οποία μπορούν τα μέλη μας να τα προμηθεύονται από το γραφείο μας και θα τους παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες.
        Μέλη μας που τυχόν διαμένουν εκτός Αγρινίου και επιθυμούν να προβούν στην ανωτέρω αγωγή να επικοινωνούν τηλεφωνικά προκειμένου να τους αποσταλούν με e-mail ή fax τα σχετικά έντυπα.
                                                   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                   Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν.Γραμματέας
                                Δημήτριος Τσούνης              Κωνσταντίνος Μέρδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα