Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014


ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ

Μετά από αλλεπάλληλα ερωτήματα συναδέλφων που αφορούσαν τα κουτσουρεμένα έως μηδενικά αναδρομικά που έπρεπε να πάρουν με τον μισθό Ιανουαρίου 2015, ως αποκατάσταση του 50% και υλοποίηση της απόφασης του Σ.τ.Ε., αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε σήμερα 22-12-2014 με τον Διευθυντή Συντάξεων Γ.Λ.Κ κ. ΝΤΑΝΟ και την αρμόδια τμηματάρχη κα ΦΡΑΓΚΙΑ οι οποίοι τους ενημέρωσαν σχετικά: Συγκεκριμένα πιστοποίησαν ότι τα οποιασδήποτε μορφής ληφθέντα αναδρομικά ποσά αφορούν το 2ο εξάμηνο του 2014 μόνο ως προς την διαμόρφωση του νέου βασικού μισθού των εν ενεργεία η οποία αύξηση αντανακλά και στους εν αποστρατεία. Αντίθετα, για τους απόστρατους, η κράτηση του Ν. 4093/12 συνεχίζει να εφαρμόζεται και μάλιστα επαυξημένη (λόγο της αυξήσεως του βασικού μισθού) και θα συνεχιστεί έως ότου καθαρογραφεί η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του κράτους (που αποφασίζει για τους συνταξιούχους), κοινοποιηθεί η εν λόγο απόφαση και τύχει της αποδοχής της κυβέρνησης. Κατά συνέπεια….. άνθρακες ο θησαυρός συνάδελφοι.


Πηγή : http://www.poaasa.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα