Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών καταβολής των ΒΟΕΑ μηνών Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου έτους 2017 και την δρομολόγηση της πληρωμής τους, ανακοινώνει τα εξής:
α. Για όσους υπέβαλαν αίτηση τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο του έτους 2017, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) προς το ΜΤΣ, Φορολογική Ενημερότητα (έντυπο Α7 στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.) στο όνομά τους , «για είσπραξη χρημάτων από φορείς του Δημοσίου πλην Κεντρικής Διοίκησης» το αργότερο μέχρι 30/11/2017 και να έχουν ισχύ, τουλάχιστον μέχρι 10/12/2017.
β. Για όσους υπέβαλαν την αίτηση τους από το Σεπτέμβριο του 2017 και αργότερα, θα επακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
γ. Επισημαίνεται ότι η μη έγκαιρη αποστολή Φορολογικών Ενημεροτήτων ενδέχεται να επιφέρει καθυστέρηση στην πληρωμή του συνόλου των αιτήσεων.
δ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 211-1048-291 και 211-1048-278 ή να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση voithimata@army.gr.
Αποστολή Στοιχείων στη Διεύθυνση :
Μετοχικό Ταμείο Στρατού
Κολοκοτρώνη 13
Τ.Κ. 10562 Αθήνα
Υπόψη κ. Μπασουκέα Σταυρούλας
Ταξχος Αθανάσιος Δημητριάδης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα