Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017
      Στο Ναύπλιο 4-5/11/2017 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Π.Ο.Α.Σ.Α. και του συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδος, περιφερειακή συνδιάσκεψη των Συνδέσμων και Ενώσεων της Νότιας Ελλάδας.
      Η συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε έναν ιστορικό τόπο στο Βουλευτικό την πρώτη Βουλή της ελεύθερης πατρίδας και συγκινητικές ήταν οι στιγμές για όλους τους συμμετέχοντες.
      Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, οι Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Ιωάννης Γκιόλας και Ιωάννης Ανδριανός, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγος κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ. Θεόδωρος Όψημος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας, το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α., πρόεδροι Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων, πρόεδροι και μέλη Συνδέσμων και Ενώσεων Αποστράτων από τη Νότια Ελλάδα και πληθώρα Αποστράτων Αστυνομικών. Το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος. Ακολούθησε ομιλία από τη διδάκτορα του Παντείου Πανεπιστημίου και καθηγήτρια της σχολής Εθνικής Ασφάλειας κ. Γιαννάκη Θεοδώρα με θέμα << Νεολαία, βίαιος εξτρεμισμός και τρομοκρατία>>.
      Τη 2η ημέρα της συνδιάσκεψης πραγματοποιήθηκαν προτάσεις- εισηγήσεις από τους Συνδέσμους και τις Ενώσεις. Δόθηκαν απαντήσεις- διευκρινήσεις στα διάφορα θέματα και τα μέλη του Δ.Σ. της  Π.Ο.Α.Σ.Α. ανέπτυξαν τα ακόλουθα θέματα κατά λόγου αρμοδιότητος :
      Α' Αντιπρόεδρος κ. ΜΠΕΤΤΑΣ Δημήτριος άρθρο 12 και 102 Ν.4387/2017
      Γεν. Γραμματέας κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς : Οργανωτικά Θέματα Π.Ο.Α.Σ.Α- Συνδέσμων - Ενώσεων.
      Το μέλος του Δ.Σ. και Νομικός Σύμβουλος κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας, Δικαστικές διεκδικήσεις Ν. 4387/16 και Ν. 4472/17.
      Ο Επίτιμος Υπαρχηγός και μέλος του Δ.Σ. κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριος για θέματα Μ.Τ.Σ, ΕΤΕΑΕΠ και εφημερίδα Φωνή.
      Ο ειδικός Γραμματέας κ. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος για θέματα Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.

      Επακολούθησε ψήφισμα.
      Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Αργολίδας και ειδικότερα στον Πρόεδρό του κ. Μιχάλη ΜΑΝΤΑ για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία.
                         
       Δημήτριος Τσούνης                                                             








 
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα