Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017
    Η 12η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως <<Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών>>. Με πρωτοβουλία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Πυρονόμου Κωστάκη Ιωάννη στην Τ.Κ. Κλεισορρευμάτων, ο οποίος έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι του 2003 κατά τη μετάβασή του σε δασική πυρκαγιά στην περιοχή  Μεσολογγίου.
      Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του κ. Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και επακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους οικείους, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλεων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και Συνδέσμων και Ενώσεων Αποστράτων.
      Θερμά συγχαρητήρια στην ηγεσία της Π.Υ. Αγρινίου για τη διοργάνωση της σεμνής αυτής τελετής.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα